Προϊόντα για κρασί με (88)

Κρασιά

Κρασιά

Η περιοχή μας απολαμβάνει μια εξαιρετική γεωγραφική θέση, αλλά έχει και πολλά άλλα πλεονεκτήματα: ένα κλίμα ευνοϊκό για την καλλιέργεια αμπελιών, πλούσια γεωλογία, φημισμένες ποικιλίες σταφυλιών, εξαιρετικά κλίματα... που της επιτρέπουν να δημιουργεί παγκοσμίως αναγνωρίσιμες ονομασίες. Χωρίς να ξεχνάμε φυσικά την τεχνογνωσία των οινοπαραγωγών μας, που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. Φυσικά, όλα τα κρασιά La Burgondie προέρχονται από τη δουλειά των συνεργατών οινοπαραγωγών μας...
Κουτί Europackwine Eupa Magnum-01MA

Κουτί Europackwine Eupa Magnum-01MA

Αυτό το προϊόν περιέχει: 25 προστατευτικά από πολυστυρένιο ανά πακέτο SKU:Eupa-01-MA
Βουργουνδία Κοτ Σαλονέ

Βουργουνδία Κοτ Σαλονέ

Ο Pinot Noir είναι το μοναδικό σταφύλι που καλλιεργείται για αυτό το κρασί. Οι αμπελώνες βρίσκονται μεταξύ Buxy και Saint Gengoux le National και είναι γενικά σε μεσαία κλίση. Οι έδαφος είναι ρηχά και αεριζόμενα. Οι περιοχές είναι πολύ πετρώδεις, ιδανικές για τον Pinot Noir. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο, οι πέτρες διατηρούν τη θερμότητα και την επιστρέφουν στον αμπελώνα. Αυτές οι πέτρες επιταχύνουν έτσι την ωρίμανση των σταφυλιών. Τα σταφύλια προέρχονται από εδάφη αργιλοασβεστολιθικά με κυρίαρχο τον ασβεστόλιθο της Côte Chalonnaise. Οι κλίσεις είναι ήπιες και στραμμένες προς Ανατολή και Νοτιοανατολή. Εκτροφή Η οινοποίηση ξεκινά σε δεξαμενές inox και στη συνέχεια σε δρύινες δεξαμενές. Η διάρκεια σε δρύινα βαρέλια ποικίλλει ανάλογα με τις χρονιές. Χαρακτήρας του κρασιού Ωραίο κόκκινο χρώμα, καθαρό, με ρουμπινί ανταύγειες, η μύτη ανοίγει σε τυπικά κόκκινα φρούτα του Pinot Noir (μαύρη σταφίδα, κεράσι, φραγκοστάφυλο) με καπνιστές νότες, χούμους και μερικές φορές ζωικές νότες. Πλούσιο και πολύπλοκο, η υφή του είναι σφιχτή με μαλακούς και κομψούς τανίνες. Ωραία ισορροπία Συνοδεία φαγητού και κρασιού
Givry 1er Cru Clos Jus

Givry 1er Cru Clos Jus

Le Pinot Noir, cépage emblématique des grands vins rouges de Bourgogne. CLIMAT Situé sur la commune de Dracy-le-Fort, le climat “Clos Jus”, classé en Premier Cru, est une parcelle de 6 hectares et 55 ares ceinte de murets. Nos vignes puisent dans une terre rouge argilo-calcaire, des sous-sols très calcaires et caillouteux, toute l’intensité et la profondeur qui caractérisent notre Givry 1er Cru “Clos Jus”. Vinification et élevage Récolte des raisins à parfaite maturité. Tri sélectif des meilleures grappes grâce à une analyse photométrique a réception de la vendange. Cuvaison pendant 15 jours. Pressurage pneumatique afin de préserver la qualité des jus. Fermentation malo-lactique en fûts. Élevage en fûts (fûts neufs et fûts de 5 ans d’âge) pendant 12 mois. Mise en bouteille au moment optimal et repos du vin avant la commercialisation. NOTES DE Dégust ation Ce vin à la robe rouge cerise révèle un nez complexe Température de service:16 - 18°C
Γκαμέ από τη Βουργουνδία

Γκαμέ από τη Βουργουνδία

Διαυγές κόκκινο χρώμα με ρουμπινί αντανακλάσεις. Γκουρμέ, τραγανό, εκφράζει νότες από κεράσι και μικρούς κόκκινους καρπούς (ξινό κεράσι, μύρτιλο). Πλούσιο, γεμάτο, καλά ισορροπημένο με λεπτές, λιωμένες τανίνες.
Mâcon-Azé

Mâcon-Azé

Παραδοσιακή οινοποίηση: πίεση, απολάσπωση, ωρίμανση σε λεπτά οινολάσπης σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές για περίπου δώδεκα μήνες. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ Ωραίο χρυσό κίτρινο χρώμα, διαυγές, με λαμπερούς τόνους. Η μύτη αποκαλύπτει ένα έντονο μπουκέτο που συνδυάζει με λεπτότητα αρώματα εξωτικών φρούτων (μανγκό, ανανάς) και ξηρών καρπών (φουντούκι, αμύγδαλο). Η επίθεση στο στόμα είναι πυκνή και προσφέρει τέλεια ισορροπία, καθώς και αναζωογονητική μεταλλικότητα. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΟΥ Σερβίρετε στους 13°C με μια τάρτα λαχανικών, μια πιατέλα θαλασσινών, ένα φιλέτο ρογέ με μάραθο, πάπια με κάρυ ή μια ποικιλία τυριών. Περιοχή: Μαγωνάς Ποικιλία: Σαρντονέ - Αμπέλια 50 ετών κατά μέσο όρο
Μποζολέ

Μποζολέ

Ροζ κρασί με χαλκόχρωμες ανταύγειες. Εκφραστικό, με νότες φρέσκων κόκκινων φρούτων (ξινό κεράσι, σμέουρο). Μαλακό και ελκυστικό, ο ουρανίσκος είναι φρέσκος με αξιοσημείωτη στρογγυλότητα. Ρετρό-ρινικές αρώματα εσπεριδοειδών.
Crémαντ de Bourgogne Brut Rosé

Crémαντ de Bourgogne Brut Rosé

Ανοιχτό ροζ φωτεινό ρόμπα. Νότες από κόκκινα φρούτα και μούρα (φράουλες, βατόμουρα), αποξηραμένα φρούτα (βερύκοκα), μπισκότα και αρτοσκευάσματα. Σκαλισμένο, ο ουρανίσκος είναι αέρινος, πολύ αναζωογονητικός και προσφέρει μια πολύ όμορφη επίγευση.
Μπουργκούντι Αλιγκότε les Chailloux Silex

Μπουργκούντι Αλιγκότε les Chailloux Silex

Ανοιχτόχρωμο, κρυστάλλινο χρώμα με ασημένιες αντανακλάσεις. Πολύπλοκο, φρέσκα φρούτα και φρούτα με λευκή σάρκα (αχλάδι, ροδάκινο), νότες από πυρίτη. Η γεύση είναι καλλιτεχνικά διαμορφωμένη, πολύ αρωματική, έντονη, ξινή και μεταλλική.
Crémαντ De Bourgogne Réserve Brut

Crémαντ De Bourgogne Réserve Brut

Ανοιχτόχρωμο, φωτεινό ρούχο με ασημένιες και ροζ αντανακλάσεις. Νότες εσπεριδοειδών, ζουμερές αχλάδες και μήλα. Ζωντανό και τραγανό, ο ουρανίσκος είναι ευθύς και η κομψότητα των φυσαλίδων του προσδίδει μεγάλη φρεσκάδα.
Beaujolais Χωριά

Beaujolais Χωριά

Μέθοδος παραδοσιακού μποζολέ: Μηχανική μακροχρόνια εκχύλιση. Το κρασί ξεκουράζεται σε ανοξείδωτη δεξαμενή για να διατηρήσει όλη την τραγανότητα του φρούτου που είναι χαρακτηριστικό του Μποζολέ. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ Εντυπωσιακό ρουμπινί χρώμα, βαθύ και με λαμπερές ανταύγειες. Εκφραστικό, η μύτη προσφέρει αρώματα μπαχαρικών, καβουρδισμένων και βανίλιας, καθώς και φρουτώδεις νότες από μούρα και κεράσια. Η επίθεση στο στόμα είναι γεμάτη αρμονία, στρογγυλή και απολαυστική. Ο ουρανίσκος αποκαλύπτει καβουρδισμένες και βανιλιές γεύσεις, αναμεμειγμένες με μικρά μαύρα φρούτα. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΟΥ Σερβίρετε στους 15°C με ψητό κουνέλι, ψητό φιλέτο ή μαύρο λουκάνικο με τηγανητές πατάτες. Θα συνοδεύσει επίσης υπέροχα τυριά όπως το Délice de Bourgogne ή μια Tomme de Montagne. Περιοχή: Μποζολέ Ποικιλία: Gamay Noir Αμπελώνας: γρανιτικά εδάφη – ηπειρωτικό κλίμα
Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense Rosé

Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense Rosé

Φόρεμα ή ροζ, με ελαφρές πορτοκαλί αντανακλάσεις. Αρώματα από πέταλα τριαντάφυλλου, κόκκινα φρούτα, μπισκότα, γλυκές αμυγδάλες και κουκούτσια κερασιού. Αέρινο και τρυφερό, ο ουρανίσκος είναι λεπτός, με μια γκουρμέ φινίρισμα.
Καταφύγιο

Καταφύγιο

Αυτό το Crémant είναι ένα μίγμα τεσσάρων ποικιλιών της Απονομής (Pinot Noir, Chardonnay, Gamay και Aligoté)*, ένα κρασί που είναι αποδεκτό από όλους, με στρογγυλή γεύση και ποικιλόμορφο άρωμα. Είναι το πιο "εύκολο" από τα Crémants μας, ένα Crémant που προσφέρεται για κατανάλωση, καθαρό, ειλικρινές, που προσφέρει ωραία φρεσκάδα. • Χειρονακτική συγκομιδή • Μεταφορά των σταφυλιών σε κιβώτια "ανοιχτού τύπου" των 45 κιλών για να διατηρηθεί η ακεραιότητά τους • Πνευματικοί πιεστές • Βασικός χυμός που προέρχεται από 150 κιλά σταφυλιών για 100 λίτρα χυμού, 75% από την κορυφή της σοδειάς και 25% από την υπόλοιπη • Αλκοολική και μηλογαλακτική ζύμωση, μίξεις κατά σοδειά και προετοιμασία για τις αναλήψεις που ξεκινούν μετά την 1η Δεκεμβρίου • Υπομονετική ωρίμανση 12 μηνών κατά μέσο όρο των φιαλών που τοποθετούνται σε ράφια, στη φυσική δροσιά και το απαλό φως της υπόγειας καμίνου ασβεστόλιθου (κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συμβαίνει η γέννηση της αφρώδους υφής) • Διπλή έγκριση από το INAO (Εθνικό Ινστιτούτο Προέλευσης και Ποιότητας): πάνω από τις
Mercurey 1er Cru

Mercurey 1er Cru

Βαθύ κόκκινο χρώμα. Αρώματα κόκκινων φρούτων με νότες υποβάθρου, καφέ και κανέλας. Πλούσιο και συμπυκνωμένο, η γεύση είναι ζουμερή με σφιχτές τανίνες.
Ανεμόμυλος

Ανεμόμυλος

Διαυγές κόκκινο κρασί με πορφυρές ανταύγειες. Εντατικό, κομψό, η μύτη αποκαλύπτει νότες από ώριμα μαύρα και κόκκινα φρούτα (βατόμουρα, μύρτιλα, μαύρη σταφίδα), γλυκές μπαχαρικές νότες, μόκα και καπνό. Συγκεντρωμένο, πλούσιο, το στόμα αποκαλύπτει μεταξένιους τανίνες που ενισχύουν την πλούσια υφή ενός βελούδινου συνόλου. Οπισθορινική οσμή από μαύρα φρούτα (μαύρη σταφίδα, μύρτιλα). Γευστική επίγευση.
Côte De Brouilly

Côte De Brouilly

Βαθύ χρώμα ρουμπινί. Γκουρμέ αρώματα από μικρούς κόκκινους καρπούς (φράουλες, σμέουρα) με νότες βιολέτας. Στερεό και φρουτώδες με νότες ίριδας, μύρτιλου, φρέσκων σταφυλιών και μπαχαρικών.
Γκίβρι

Γκίβρι

Χρυσό χρώμα. Αρώματα λευκών και κίτρινων φρούτων με εσπεριδοειδή νότες. Άμεσο και καλά ισορροπημένο με μεταλλική επίγευση.
Crémαντ De Bourgogne Blanc Demi-sec

Crémαντ De Bourgogne Blanc Demi-sec

Ανοιχτόχρωμο, φωτεινό χρώμα με ασημένιες και ροζ αντανακλάσεις. Νότες εσπεριδοειδών, ζουμερές αχλάδες και μήλα. Ζωντανό και τραγανό, η γεύση είναι καθαρή και η φινέτσα των φυσαλίδων του προσδίδει μεγάλη φρεσκάδα.
Μοντάνι

Μοντάνι

Ανοιχτό χρυσό με πράσινες-ασημένιες αντανακλάσεις. Ανθώδεις νότες (ακακία, κρίνος της κοιλάδας) και φρουτώδεις νότες (αχλάδι, λευκό ροδάκινο, φρέσκα σταφύλια). Φρέσκο, πλούσιο, ο ουρανίσκος είναι μεταλλικός με πολύ όμορφη επίγευση.
Μπουργκούντ Αλιγκότε

Μπουργκούντ Αλιγκότε

Ο Βουργουνδίας Αλιγκότε προέρχεται εξ ολοκλήρου από την ποικιλία Αλιγκότε. Οι αμπελώνες μας για τον Βουργουνδία Αλιγκότε βρίσκονται κυρίως μεταξύ του Μπούξι και του Σαιντ-Ζενγκού-λε-Νασιονάλ, στις πλαγιές. Ο υπόγειος χώρος είναι αργιλώδης-ασβεστολιθικός. Το έδαφος είναι συχνά καλυμμένο με θραύσματα πέτρας, γεγονός που επιτρέπει στους σταφυλιούς να φτάσουν σε καλή ωρίμανση. Η Ωρίμανση Η οινοποίηση του Βουργουνδία Αλιγκότε πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου σε δεξαμενές inox προκειμένου να διατηρηθεί η φρεσκάδα και η ζωντάνια του. Χαρακτήρας του κρασιού Λευκό κρασί γεμάτο φρεσκάδα, το χρώμα του είναι γενικά χρυσό ανοιχτό, με λαμπερές ανταύγειες. Η μύτη ανοίγει σε ανθώδεις νότες και φρέσκα φρούτα. Στο στόμα, είναι τρυφερό και αρωματικό. Συχνά παρουσιάζει αρώματα από λευκά λουλούδια και φουντούκια. Είναι ένα κρασί που προσφέρει άμεση απόλαυση! Συνοδεία φαγητού και κρασιού Ως κρασί απεριτίφ, συχνά συνδυάζεται με κρέμα μαυροκουνουπίδι για να προτείνει το διάσημο κίρ Βουργουνδίας. Φυσικά, ταιριάζει τέλεια με αλλαντικά, ομελέτες ή ψάρια σε σάλτσα. Η ζωντάνια του και οι νότες του...
Μερκιούρεϊ

Μερκιούρεϊ

Ρουμπινί χρώμα. Εντατικά αρώματα από μικρούς κόκκινους και μαύρους καρπούς (βατόμουρα, φραγκοστάφυλα, μούρα) με νότες από υποβρύχιο, βιολέτες και μπαχαρικά. Γκουρμέ και δομημένο, ο ουρανίσκος προσφέρει μια όμορφη επίγευση και λειωμένα τανίνες.
Crémant de Bourgogne Extra-brut

Crémant de Bourgogne Extra-brut

Ανοιχτόχρωμο, φωτεινό χρώμα με πράσινες αντανακλάσεις. Νότες από ώριμα φρούτα με λευκή σάρκα (ροδάκινο, αχλάδι) και λουλούδια του αγρού. Φρέσκο και μεταλλικό, η τέλεια ισορροπημένη γεύση προσφέρει μια φινέτσα στο φινάλε.
Γκίβρι

Γκίβρι

Ρούμπινο χρώμα, έντονο. Αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων με νότες γλυκόριζας. Δομημένο, ισχυρό, ο ουρανίσκος είναι κομψός με μεταξένιες τανίνες.
Mâcon Azé

Mâcon Azé

Λαμπερό κόκκινο κρασί με ρουμπινί ανταύγειες. Λεπτό, φρουτώδες, με έντονες νότες κόκκινων φρούτων (φράουλα, σμέουρο, κεράσι). Φρέσκο, αέρινο, το στόμα είναι ζουμερό, απολαυστικό; οι τανίνες λιωμένες και κομψές. Οπισθορινική όσφρηση από καλά ώριμα κόκκινα φρούτα.
Chardonnay από τους Βουργουνδικούς Λόφους

Chardonnay από τους Βουργουνδικούς Λόφους

Απαλό κίτρινο, κρυστάλλινο. Νότες εσπεριδοειδών, λευκών φρούτων, λευκών λουλουδιών (ακακία). Μαλακό, φρουτώδες, ο ουρανίσκος είναι φρέσκος και απολαυστικός.
Σεν-Μπρι

Σεν-Μπρι

Ελαφρύ χρώμα με ασημένιες αντανακλάσεις. Εσπεριδοειδή αρώματα (γκρέιπφρουτ, μανταρίνι) και εξωτικά φρούτα (λιτσί, μάνγκο), γινστρο και φουντουκιά. Τεντωμένο, αναζωογονητικό, ο ουρανίσκος προσφέρει μια ξινή επίγευση.
Τα Coères

Τα Coères

Το Chardonnay, εμβληματική ποικιλία των μεγάλων λευκών κρασιών της Βουργουνδίας. ΚΛΙΜΑ Σε έκταση 34 εκταρίων, "Les Coères" είναι το μεγαλύτερο από τα κλίματα της ονομασίας Montagny που έχουν καταταγεί σε Premier Cru. Οι αμπελώνες βρίσκονται σε ένα οροπέδιο καθώς και σε πλαγιές εκτεθειμένες προς Νότο-Ανατολή και Βόρεια. Αντλούν από εδάφη με λίγες πέτρες και ρηχά, από άργιλο, μπλε μάρμαρο και ασβεστόλιθους με γρυφίδες (μικρούς απολιθωμένους μαλάκες) όλη τη πυκνότητα και τη μεταλλικότητα που χαρακτηρίζει το Montagny 1er Cru "Les Coères". ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ Συγκομιδή των σταφυλιών σε τέλεια ωριμότητα. Πιεσμός με πνευματική μέθοδο για να διατηρηθεί η ποιότητα των χυμών. Μελετημένος αποκομιδή για να αποκαλύψει την πολυπλοκότητα αυτού του terroir. Ζύμωση (αλκοολική, μαλολακτική) και ωρίμανση σε λεπτές οινολάσπες σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές για να αναζητηθεί η αρωματική ένταση του κρασιού και να του προσφερθεί μια ορισμένη στρογγυλότητα. Εμφιάλωση τη σωστή στιγμή και ξεκούραση του κρασιού πριν από την εμπορική διάθεση. Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 11 - 13°C
Μερκούρη

Μερκούρη

Χρυσό χρώμα με πράσινες αντανακλάσεις. Νότες από λευκά λουλούδια (ακακία, κράταιγος) με νότες αμυγδάλου και μπαχαρικών (κανέλα, πιπέρι). Νόστιμο, κομψό, ο ουρανίσκος είναι δομημένος με μια όμορφη επίγευση.
Μπουργκούντ Αλιγκότε

Μπουργκούντ Αλιγκότε

Ανοιχτό χρώμα με ασημένιες αντανακλάσεις. Νότες εσπεριδοειδών και φρέσκων λευκών φρούτων (αχλάδι, ροδάκινο). Φρέσκο και αρωματικό, ο ουρανίσκος είναι ξινός με αλμυρή επίγευση.
Chénas

Chénas

Διαυγές κόκκινο χρώμα με ρουμπινί ανταύγειες. Γκουρμέ, έντονο με νότες από μικρούς κόκκινους καρπούς (βάστρο, φραγκοστάφυλο, μύρτιλο) και γλυκές μπαχαρικές. Πυκνό, μεταξένιο, συμπυκνωμένο, με λεπτές τανίνες και πιπεράτες αποχρώσεις.